Green Goals spreekt op KHN-bijeenkomst voor hotels

Op woensdag 13 januari organiseerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een bijenkomst voor leden in de hotelbranche. De dag ging voornamelijk over veranderingen op de markt die zowel bedreigingen als kansen kunnen vormen voor de hoteliers. Duurzaamheid is een belangrijk thema op dit gebied.

Green Goals heeft een aantal succesvolle projecten geleid voor KHN, hieruit is een hechte en mooie relatie ontstaan tussen de twee partijen. KHN had Green Goals uitgenodigd op deze dag om de hotel-leden te informeren over de kansen voor zonne-energie. Na een informatieve presentatie was er voor de hotelmanagers tijd om vragen te stellen. Hieronder staat een quote die is gepubliceerd op de site van KHN.

“Met Green Goals minder kosten en groen imago

Tenslotte was het woord aan Ron Bakker van Green Goals die de deelnemers meenam door de voordelen van groene energie met zonnepanelen. Via een exclusieve afspraak kunnen kHN-leden via Green Goals met subsidie zonnepanelen laten plaatsen. Aan de hand van rekenvoorbeelden liet Bakker zien hoeveel besparingen zonnepanelen op lange termijn kunnen opleveren.”

Het was voor beide partijen een leuke en leerzame dag en Green Goals heeft veel leden inzicht kunnen geven in de kansen voor zonne-energie op hotels. Green Goals hoopt dat de leden de stap nemen om zonne-energie te implementeren. Met de constructie van Green Goals kunnen de leden bijdragen aan een duurzamere wereld en profiteren van flinke kosten besparingen zonder te investeren.

Kijk bij https://www.zoninc.nl/ om in te schrijven voor een voordelige zon inkoop combinatie.