Green Goals

Laadoplossingen voor VvE's

Breed gedragen oplossingen met visie voor de toekeomst

Laadpunten voor VvE's

Eerlijke oplossingen met een breed draagvlak

Steeds meer mensen in Nederland hebben een elektrisch voertuig. De adoptie en groei van EV’s is het sterkst onder woning-eigenaren en dus ook VvE-leden. Veel mensen willen een laadpunt bij hun eigen parkeergelegenheid, maar ervaren obstakels als zij dit met de VvE willen regelen.

Green Goals heeft ervaring met het ondersteunen en begeleiden van VvE’s op het gebied van laadinfrastructuur. Wij adviseren u graag welke mogelijke oplossingen er zijn die over het algemeen een breed draagvlak hebben.

Stappenplan Laadoplossingen VvE's

1. Kennismaking

Doormiddel van een korte kennismaking kunnen wij snel inventariseren of wij kunnen helpen bij uw specifieke situatie. Dit helpt ons ook om een plan van aanpak op te stellen. Wij zullen kort toelichten welke opties er zijn.

2. Voorbereiding

In de voorbereidende fase zullen wij aandacht besteden aan de volgende zaken:

  • Besluitvorming voorbereiden
  • Inschatten laadbehoefte
  • Bepalen draagvlak
  • Situatieschets parkeergelegenheid
  • Kiezen gewenste model
3. Uitwerking & Besluitvorming

In deze stap wordt een concreet werkplan gemaakt met gedetailleerde informatie m.b.t. laadlocaties, soort laadinfrastructuur, veiligheid, kosten en eventuele exploitatie/financiering mogelijkheden. Dit plan wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Vergadering van Eigenaren.

4. Realisatie & Gebruik

In deze fase wordt de laadinfrastructuur daadwerkelijk geïnstalleerd en in gebruik gesteld. Daarnaast zal het beheer, onderhoud en monitoring in werking worden gesteld. Eventueel kan de laadinfrastructuur nog worden opgeschaald indien daar behoefte aan is. 

Laadoplossing VvE | Gratis voorstel

  Deskundig advies voor VvE's

  Complete ontzorging

  Wij hebben veel ervaring met het ontzorgen van VvE’s met vraagstukken rondom laadinfrastructuur. Voor elk mogelijk scenario kunnen wij totaalconcepten aanbieden. Zowel voor collectieve als individuele laadoplossingen. Bovendien hebben wij een concept waarbij geen enkele investering benodigd is.

  Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Met de Subsidie Oplaadpuntenadvies SEEH VVE krijgt u nu 75% van een deskundig advies vergoed.  

  Veel gestelde vragen

  Kwalitatieve laadinfrastructuur heeft veel voordelen. Zo gaat het laden een stuk sneller dan via het stopcontact. Bovendien zijn laadpalen veiliger om voertuigen op te laden dan via het normale stopcontact. Ook kan er, indien gewenst, automatisch individueel worden afgerekend per laadsessie. Indien laadpalen beschikken over load-balancing bent u er ook zeker van dat de energievoorziening voor uw pand onaangetast blijft.

  De meeste elektriciteitsaansluitingen zijn geschikt voor laadpalen. Afhankelijk van de laadbehoefte en het aantal laadpunten kan het zijn dat de aansluiting verzwaard moet worden. Neem vrijbvlijvend contact op voor advies m.b.t. uw situatie.

  Dit hangt af van verschillende factoren. Het vermogen van een laadpaal is één van de belangrijkste factoren. Wij leveren laadpalen met vermogens vanaf 3 KW.