Green Goals

Zakelijk Energieadvies

In één overzicht zien hoe u kan verduurzamen en besparen

Zakelijk energieadvies

Energiescan op maat

De Energiescan geeft u snel en eenvoudig inzicht in de energie besparings mogelijkheden van uw onderneming. Deze scan geeft aan hoeveel u kunt besparen op onder andere verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en isolatie. In deze energiescan geven wij ook advies op welke manier en hoeveel duurzame energie uw onderneming kan opwekken.

Volgens de Wet Milieubeheer hebben de (middel)grote energieverbruikers verplichtingen op gebied van milieu en energie. Zo zijn ze verplicht om een energiescan op te laten stellen en alle energiebesparende maatregelen uit te laten voeren die een terugverdientijd hebben van onder de 5 jaar.

Tijdelijke actie!

Speciaal voor het MKB

80% van de advieskosten vergoed met subsidie (SVM)

+ Voucher voor energiebesparende maatregel

Maak gebruik van de SVM-regeling

Energieadvies voor het MKB

Wilt u als MKB-ondernemer duurzamer worden en besparen op uw energierekening? Met behulp van de Subsidieregeling Verduurzaming MKV (SVM) kunt u heel laagdrempelig beginnen om te verduurzamen. Met deze regeling worden 80% van de kosten voor een energiescan gedekt door de subsidie. Besluit u vervolgens één of meerdere maatregelen uit de scan te gaan uitvoeren? Dan krijgt u van ons nog eens een voucher voor energiebesparende maatregelen. Zo heeft u al uw kosten gedekt en zelfs geld over om een maatregel uit te voeren!

Gratis voorstel aanvragen

Ontdek wat u kan besparen