Green Goals

Laadpalen voor bedrijven

Een extra verdienmodel zonder investering

Laadpalen voor bedrijven

Zonder investering extra verdienen

Het aantal elektrische auto’s binnen de wagenparken van bedrijven groeit steeds sneller. De schatting is dat er in 2030 1,9 miljoen elektrische voertuigen in Nederland zullen rondrijden. De vraag naar de juiste laadinfrastructuur wordt daarmee steeds urgenter. Het plaatsen van kwalitatieve laadpalen op uw terrein kan echter een forse investering zijn. Bovendien moet er rekening gehouden met onderhoud en beheerskosten. 

 

Green Goals heeft een concept ontwikkeld waar wij kostenloos uw terrein voor zien van kwalitatieve laadpalen. U wordt volledig ontzorgd want het onderhoud en beheer nemen wij voor onze rekening. Per geladen kWh krijgt u zelfs een bepaalde vergoeding! 

Ontdek wat u kan verdienen!

Laadpalen | Gratis voorstel

  Gratis laadpalen

  Wel de voorziening, niet de lasten

  Met ons unieke exploitatie concept kunnen wij kostenloos laadpalen op uw terrein plaatsten. U heeft geen omkijken naar onderhoud, beheer en service want dit is inbegrepen bij ons model. Laadpalen op uw terrein zijn een duurzaam visitekaartje en bovendien krijgt u een leuke vergoeding per geladen kWh!

  Onze laadvoorzieningen zijn van de hoogste kwaliteit. Smart charing en Load-balancing uitvoeringen zijn bij ons de standaard. De laadpalen zijn toegangkelijk met elke laadpas! Vraag een gratis voorstel aan voor een advies op maat.

  Gratis laadvoorziening

  Profiteer van laadpalen zonder investering De laadpalen dienen voor werknemers, klanten en bezoekers. De palen werken met elke laadpas en er wordt automatisch verrekend.

  Hoogste kwaliteit

  Onze laadpalen zijn van de hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd comfortabel gebruik. Door smart-charing en load-balancing wordt uw bedrijfsvoering niet verstoord.

  Duurzaam bezig

  Het plaatsen van laadpalen laat zien dat u bezig bent met MVO. Ook voldoet u aan de nieuwe bouwbesluiten waar laadpalen verplicht worden.

  Veel gestelde vragen

  Laadpalen hebben vele voordelen. Zo gaat het laden een stuk sneller dan via het stopcontact. Met de juiste software kan er ook automatisch verrekend worden. Indien laadpalen beschikken over load-balancing bent u er ook zeker van dat de energievoorziening voor uw bedrijfsvoering onaangetast blijft.

  De meeste elektriciteitsaansluitingen zijn geschikt voor laadpalen. Soms moeten er kleine aanpassingen worden gedaan welke gratis door Green Goals worden verzorgd. Neem vrijbvlijvend contact op voor advies m.b.t. uw situatie.

  Dit hangt af van verschillende factoren. Het vermogen van een laadpaal is één van de belangrijkste factoren. Wij leveren laadpalen met vermogens vanaf 3KW. Stel je hebt een laadpaal met een vermogen van 22 KW. Dan kan je in één uur ongeveer 22 kWh laden (ongeveer 100-150 km).