Green Goals

Zakelijk Zonnepanelen

Duurzaam ondernemen in combinatie met een mooi rendement

Zonnepanelen voor uw organisatie

Verantwoord ondernemen en fors besparen

Green Goals vind het belangrijk dat de energietransitie zo snel mogelijk gaat. De zon is een krachtige energiebron die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom kunnen organisaties niet alleen complete zonne-energie installaties bij ons kopen, maar hebben wij ook een speciaal leaseconcept ontwikkeld voor het MKB en boeren. Met beide opties kunt u flink besparen op uw energierekening en wordt u volledig ontzorgd. Onze solar-specialisten staan altijd voor uw klaar om uw te voorzien van het beste advies.

Daarom Green Goals

+10 jaar ervaring

Wij helpen het MKB en grootzakelijke klanten al meer dan 10 jaar met de ontwikkeling en realisatie van zonne-energie projecten. Wij weten wat er bij de ondernemer speelt.

Gecertificeerd Solar Specialist

Onze gecertificeerde solar-specialisten voorzien u van advies op maat. Gedurende het proces wordt u volledig ontzorgd en u kunt zorgeloos profiteren van zonne-energie.

+110.000 panelen

In totaal hebben wij al meer dan 110.000 zonnepanelen bij klanten mogen ontwikkelen en/of installeren. De installaties worden altijd ontworpen met een gemaximaliseerd rendement als einddoel.

Zakelijk zonnepanelen kopen

Snelle terugverdientijd

Het zakelijk investeren in zonnepanelen wordt steeds interessanter. De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen met verschillende subsidies (bijvoorbeeld de ISDE en de SDE ++) en fiscale voordelen (EIA). Daarnaast wordt de technologie steeds efficiënter. Momenteel hebben zonnepanelen al een terugverdientijd van 5-7 jaar!

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand. Uiteraard ontzorgen wij u ook met eventuele subsidie aanvragen.

Zon | Kijk wat u kan besparen

  Zonnepanelen zonder investering

  Direct besparen en wordt eigenaar zonder investeren

  Wij snappen dat MKB-bedrijven en boeren soms niet kunnen of willen investeren in zonnepanelen. De core-business staat natuurlijk op nummer 1. Daarom heeft Green Goals een speciaal leaseconcept ontwikkeld voor het MKB en boeren. De besparing op uw energierekening is hoger dan het leasebedrag, u begint dus direct met besparen! Bovendien kunt u ook eigenaar worden van de installatie zonder te investeren!

  Vraag een gratis voorstel aan om te kijken wat u kan besparen!

  Veel gestelde vragen

  De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Neem contact met ons op met één van onze solar-specialisten om uw dak te beoordelen.

  Dit hangt af van verschillende factoren. Wilt u zonnepanelen kopen? Dan zijn rendementen boven de 20% tegenwoordig haalbaar. Wilt u liever niet zelf investeren? Vaak kunt u direct al >10% besparen op uw energierekening. Bovendien kan u na een tijdje zonder investering eigenaar worden van de installatie!

  Bij Green Goals heeft u volledige flexibiliteit. U kunt de zonnepanelen mee verhuizen of de installatie op het bedrijfspand laten staan.