Over ons

Green Goals is in 2012 begonnen met het adviseren van diverse branche organisaties op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing (zie projecten). Daarnaast zijn wij begonnen met het ontwikkelen van zonne-energie projecten voor diverse organisaties. Wij zijn een accelerator in het hele ontwikkelingstraject en verzorgen ook het projectmanagement. Als logische vervolgstap gingen wij ons focussen op het investeren in en exploiteren van zonne-energie projecten.

Doormiddel van een ESCO-concept is het niet nodig dat de klant zelf investeert in de zonnepanelen, maar er kan wel direct geprofiteerd worden van de stroomopbrengst. Green Goals ontwikkelt de projecten met betrouwbare EPC-partijen die aan strenge eisen moeten voldoen. Aangezien we niet met vaste EPC-partijen werken worden alle projecten ontwikkeld met de beste materialen en garanties voor de laagste prijs. Elke project-design wordt geanalyseerd door onze officieel gecertificeerd Solar-Specialist met behulp van een geavanceerd simulatieprogramma.

Naast het adviseren bij en ontwikkelen van zon-projecten kan Green Goals ook u energie/gas verbruik monitoren. Dit geeft duidelijke inzichten hoe de efficiëntie van uw installaties verbeterd kan worden. Daarnaast voeren wij ook energiescans uit. Hierbij wordt uw organisatie getest op alle aspecten van duurzaamheid en efficiëntie. Het rapport geeft een duidelijk overzicht welke stappen moeten worden genomen om de zwakke punten te verbeteren. Wij kunnen u ook helpen en adviseren met het implementeren van deze stappen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!