Green Goals

Uw partner op het gebied van duurzaamheid

Zonnepanelen | Laadpalen | Advies

Zonnepanelen voor uw organisatie

Direct besparen, ook zonder investering

Green Goals heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van zonne-energie voor de zakelijke markt. Wij spreken de taal van de ondernemer en zijn perfect instaat om uw te ontzorgen. Onze installaties worden zo ontworpen dat u een maximaal rendement heeft.


Wilt u liever niet investeren in zonnepanelen? Wij hebben een speciaal leaseconcept ontwikkeld voor het MKB. U begint direct met besparen en wordt na tien of twaalf jaar eigenaar van de installatie. Daarna kunt u nog tenminste 15 jaar profiteren van gratis zonne-energie!

Laadpaal

Laadpalen zonder zorgen

Een extra verdienmodel zonder investering

Elektrische auto’s worden steeds populairder en nemen een steeds grotere positie binnen het wagenpark in. Naar verwachting zullen er in 2030 1,9 miljoen elektrische auto’s rondrijden in Nederland!.

 

De vraag naar laadpalen om de EV’s op te laden wordt steeds urgenter. Wij hebben een concept ontwikkeld waarbij organisaties een extra verdienmodel kunnen creëeren door het laten plaatsen van laadpalen. Zonder investering ontvangt u een bepaald bedrag per geladen kWh. 

De SVM Regeling is tijdelijk gesloten

Energiescan & advies

Eenvoudig en vertrouwd verduurzamen

Wilt u als organisatie energie besparen en meer verduurzamen? Maak dan gebruik van ons energieadvies op maat. Wij kunnen u ook begeleiden bij het uitvoeren van de adviezen die uit de energiescan komen.


VVE en laadinfrastructuur

Aan de slag als VVE met laadpalen

Elektrische auto’s zijn populairder dan ooit. In 2020 waren meer dan 20% van de verkochte auto’s elektrisch. Zeker onder woningeigenaren en VVE-leden gaat de overgang snel. Hierdoor zal de behoefte naar laadinfrastructuur binnen de VVE sterk toenemen.

 

Laden bij de parkeergelegenheid van de VVE heeft vaak de voorkeur omdat dit goedkoper en comfortabeler is. Echter, het kan lastig zijn om dit te realiseren omdat er veel vragen zijn over kosten, veiligheid en uitvoerbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van de VVE bij deze vraagstukken.

Laadpalen